Telemarketing

March 10, 2020
Telemarketing
Såhär enkelt är det:
Välj önskad tjänst och begär offerter.
Vi matchar din begäran med våra partners.
Du mottar kostnadsfritt offerterna.

Om du söker ett företag för att sälja dina produkter eller dina tjänster via telefon till privatpersoner eller företag så har du hittat rätt.

Vi hjälper dig att nå ut till flera företag som erbjuder denna tjänst. Begär med vår hjälp ut upp till fyra offerter helt kostnadsfritt. Det tar mindre än en minut.

Att tänka på när man säljer något via telefon

Att sälja produkter eller tjänster via telefonen är en väl bedrövad och effektiv metod för att öka sin försäljning. Gör man det på rätt sätt så finns det många fördelar.

Lagar och regler telefonförsäljing:

Vid telefonförsäljning ska du följa lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Dessa regler innebär bland annat att kunden per skrift måste acceptera ditt anbud för att avtalet ska vara giltligt. Du måste tydligt informera kunden om vad erbjudandet innebr och och vilka villkor som gäller.

Konsumentverket har gjort en cheklista på vad som är viktigt att tänka på vid telefonförsäljning.

https://www.konsumentverket.se/for-foretag/olika-saljkanaler/regler-for-telefonforsaljning/

Etiska riktlinjer

Kontakta, en bransch- och intresseorganisation för företag och organisationer som arbetar med seriös kundservice och försäljning på distans har satt upp etiska riktlinjer:

För de som säljer direkt till konsument:

https://www.kontakta.se/upl/files/145356

För de som säljer till företag:

https://www.kontakta.se/upl/files/145168

Vanliga frågor om telemarketing

Har du en omedelbar fråga som kräver ett omedelbart svar?

Alla frågor besvaras direkt på den här sidan.

Hör av dig om du har andra frågor som du vill ha närmare svar på, så hjälper vi dig!

Vad är telemarketing för företag?

Telemarketing för företag skiljer sig inte från vanlig telemarketing inom andra branscher. Med denna typ av tjänst genomförs marknadsföringssamtal via telefon och samtal omdirigeras från ett företag till ett annat. Tjänsten täcker också en mängd olika funktioner, med förhoppningen att generera leads av hög kvalitet och omvandla dessa leads till försäljning.

Kan jag själv utföra telemarketing?

Tekniskt sett kan du det, eftersom du vet hur ditt företag fungerar och vilken information du vill lyfta fram och dela med dig av till prospekt via telefon. Att ta hjälp av en telemarketingtjänst gör det möjligt för dig att förlita dig på erfarna branschproffs och spara tid.

Är du beredd att ringa mellan 50 och 100 samtal per dag?

Hade du kunnat ringa prospekt fler än en gång?

Hade du kommit ihåg och känt igen prospekten som ringde? Dessa är bara några frågor som är värda att fundera över?

Vad kostar er telemarketingtjänst?

Precis som med andra leadgenererande B2B-tjänster är det olika saker som avgör prissättningen. Några exempel är startavgifter, utbildningstimmar, månatliga förvaltningsavgifter och arvoden. Allt detta kan effektivt påverka din affärsstrategi.

Vad är det för skillnad på telemarketing och telefonförsäljning?

Telemarketing och telefonförsäljning är två olika verksamheter som båda innefattar telefonsamtal. Telemarketanställda utför dock flera olika tjänster med olika syften, bland annat relationsbyggande. Samtidigt är telefonförsäljning en del av telemarketingtjänsten, och syftet med telefonförsäljning är att sälja en produkt eller en tjänst. Vill du ha en utförligare förklaring hänvisar vi till artikeln "Telemarketing vs. Telefonförsäljning".

Den enkla vägen till fler bokade möten.
Anmäl dig ovan kostnadsfritt.

Related Posts

© Externmotesbokning®