Hur kan vi hjälpa dig att expandera från Finland till Sverige?

January 27, 2022
Mötesbokning
Såhär enkelt är det:
Välj önskad tjänst och begär offerter.
Vi matchar din begäran med våra partners.
Du mottar kostnadsfritt offerterna.

Att expandera kan vara svårt, särskilt om man vill expandera till ett nytt land. Många faktorer, så som kulturen, språket och hur konkurrenskraftig branschen är, avgör hur framgångsrik expansionen blir.

Allt eftersom fler finska företag expanderar internationellt kommer du att möta många utmaningar och hinder som kan försvåra ditt inträde på marknaden och din tillväxt, som till exempel kulturella skillnader, bolagsskatt och övriga kulturella skillnader. Men hur?

Vilka är vi?

Extern mötesbokning är ett svenskbaserat företag bestående av målinriktade individer som brinner för att tillföra värde till din verksamhet lokalt och internationellt.

Vi erbjuder marknadsföringstjänster av högsta av kvalitet, som till exempel globala leadgenereringskampanjer och hjälp för företag bättra på sin försäljning. Men vi begränsar oss inte bara till individer eller företag som vill expandera nationellt.

Vi siktar på att lansera våra tjänster till startups och nya och etablerade företag i länder över hela världen.

Vi sätter värde på att ha kundernas förtroende. Därför ser vi till att använda våra kunskaper inom företagsledning, support och entreprenörskap för att utveckla verksamheter och företag.

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du en plan och behöver hjälp med att komma in i den svenska industrin och etablera dig som ett lokalt varumärke?

De svenska och finska marknaderna välkomnar både lokala och internationella företag och har en hög kapitalavkastning. Det tar bara några veckor att starta igång ett företag i dessa länder. Men att starta ett företag är en sak, och att upprätthålla det för att skapa lönsam verksamhet är en annan.

Den svenska marknaden är notoriskt svår att driva, med hög konkurrens från både inhemska och utländska företag.

För att bli framgångsrik behöver du känna till dina konkurrenters styrkor och svagheter och samtidigt förstå marknaden för att till fullo kunna rikta in dig på dina potentiella kunder.

Extern mötesbokning hjälper företag och verksamheter i Finland lägga upp strategier, uppnå sina marknadsföringsmöjligheter samt skaffa sig kvalificerade leads.

Vårt team av experter har stor erfarenhet av internationell företagsexpansion. Vi kan hjälpa ditt företag att komma in i ett av de mest konkurrenskraftiga ekonomiska områdena i Europa.

Vi har ett omfattande nätverk som sträcker sig över EU, vilket gör att vi kan nå en mängd olika företag i Sverige. Detta gör att du kan nå ut till alla företag, oavsett dess storlek eller var de befinner sig.

Med ett gemensamt mål kan vi tillsammans hjälpa dig att etablera ditt företag i branschen, nå realisationsvinster samt öka dina chanser att göra ditt företag lönsamt.

Extern mötesboknings tjänster:

Tack vare våra år som experter inom B2B och försäljning kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med rätt företag som kan tillgodose alla dina affärsbehov. Vi kan också erbjuda ditt företag någon av nedanstående tjänster:

Mötesbokning

Varje mötesbokare hjälper göra kunder och prospekt till intresserade köpare. Men för att framgångsrikt kunna kommunicera med prospekt behöver du ta hjälp av ett team med öga för detaljer och god kommunikationsförmåga och som kan hjälpa dig att presentera ditt företag och diskutera dess produkter och tjänster.

Vi ser till att göra saker på rätt sätt tack vare våra goda journalföringsfärdigheter, och tack vare god telefonetikett ser vi också till att alla affärstransaktioner görs på ett bra sätt.

Våra partners ber inte sina medarbetare att ringa upp till oförberedda kunder med robotliknande och repetitiva manus, utan skräddarsyr mötesbokningsmallen till varje företag.

I dagens ekonomi försöker många företag sticka ut i sin specifika bransch.
Varje företag måste rikta in sig på sin målgrupp genom att fokusera på dess specifika behov.

Därför har vi tagit fram en särskild mötesbokningsstrategi för B2B och andra leadgenereringsmetoder för att bygga relationer med flera varumärken och deras målgrupper. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa mötesbokarna för ditt företag och informera dem om dina behov och preferenser.

Telemarketing

Leads av hög kvalitet kan generera vinst till vilket företag som helst. Med vår unika och skräddarsydda telemarketingtjänst ser vi till att du aldrig står utan de bästa samarbetspartnerna för ditt företag.

Detta kommer att positivt påverka företagsförvaltningen eftersom det gör det möjligt för säljteamet att fokusera på det som är deras huvudsakliga uppgift, det vill säga att konvertera prospekt till betalande kunder.

Även om det inte är den vanligaste marknadsföringsstrategin är utgående telemarketing en av de mest effektiva strategierna för ett växande företag, särskilt nu när vi befinner oss i en pandemi.

Vi kan skapa möjligheter för ditt företag genom telemarketing och genom att genomföra skräddarsydda telemarketingkampanjer där vi gör kontakter till prospekt.

Marknadsundersökning

Allteftersom ditt företag växer blir behovet av resurser, personal, produkter och tjänster nödvändigare för att upprätthålla din utvecklingskurva. Men innan du offentliggör din produkt måste du först genomföra en evidensbaserad marknadsundersökning.

Snarare än vanlig forskning som görs av universitetsstuderande eller praktikanter behöver du så bra uppgifter som möjligt för att mäta vad ditt varumärke och marknadsföringsstrategi behöver.

Detta innefattar dels att testa din produkts eller tjänsts bärkraft och dels att skaffa tillräcklig information för att kunna veta hur bra produkten kan göra ifrån sig när den släppts på marknaden.

Vår marknadsföringsstil blandar kundbehov med ekonomiska trender med syftet att förbättra din affärsidé. Vi samlar demografisk information för att bättre förstå våra möjligheter och hinder när det kommer till att skaffa kunder. Detta innefattar folkbokföringsdata om ålder, förmögenhet, familj, intressen eller något annat som är relevant för ditt företag.

Svarstjänst

Om ditt företag väntat länge på att höra tillbaka från ett eventuellt samarbetsavtal från den svenska marknaden vill det till att du har ett pålitligt telefonsystem.

Ett enda missat samtal kan leda till negativa konsekvenser, så du måste se till så att allt fungerar. Alla samtal företaget tar emot bör ses som en möjlighet till att expandera och generera fler leads.

Dessutom behöver du ett enkelt tillvägagångssätt för att se till så att ditt företag inte missar viktiga samtal. Vår svarstjänst är utformad på ett sätt som ska informera prospekt om företaget och aktuella kampanjer.

Därför fastslår vi först och främst målet med varje samtal och det skräddarsydda manuset baserat på vem du riktat in dig på. På det sättet är det bara för receptionisten att mejla eller sms:a konversationen till dig.

Våra telefonister är också proffs inom affärer och marknadsföring. De svarar på samtal och gör egna efterforskningar för att få information snabbare än en vanlig receptionist samtidigt som de upprätthåller en hög servicekvalitet.

Det är också en kostnadseffektiv lösning för företag som vill utöka sin organisation genom att spara pengar för att investera i olika affärsområden.

Har du ett finskt företag och vill nå en ny marknad?

Finland är ett land i norra Europa. Befolkningen i detta nordiska land ligger på drygt fem miljoner och 18 procent är svensktalande.

Om du vill expandera från Finland till Sverige kan Extern Mötesbokning hjälpa till. Som marknadsledande leverantör av leadgenererande tjänster kan Extern Mötesbokning definitivt hjälpa dig att nå din fulla potential.

Tack vare våra erfarenheter av att jobba med både den svenska och finska marknaden förstår vi de kulturella skillnaderna och vad som krävs för att lyckas på respektive marknad.

Vi erbjuder också olika tjänster som kan hjälpa ditt företag att växa, som till exempel telemarketing, marknadsundersökning, svarstjänst och mer.

Om du har ett finskt företag och vill nå en ny marknad, förbättra affärsverksamheten, jobba med ett mångsidigt expertteam och komma i kontakt med ledande företagsorganisationer i Sverige ska du inte tveka att höra av dig till oss. Låt oss hjälpa dig att expandera och nå nya nivåer!

Den enkla vägen till fler bokade möten.
Anmäl dig ovan kostnadsfritt.

Related Posts

© Externmotesbokning®